Professionele haarverzorging voor dames en heren in Vlissingen

Klik hier om direct een afspraak te maken

Kapperszaak met persoonlijke aandacht

Dankzij onze ervaren kappers gaat u straks weer met een frisse coupe over straat. Ook voor een permanent, kleuring of het stijlen van uw kapsel bent u van harte welkom bij salon Nicole de Smit in Vlissingen.

Kapsalon voor jong en oud

Wassen/knippen/stijlen

Haar moet passen bij iemands persoonlijkheid. Daarom zullen onze kapsters u altijd een deskundig advies geven op basis van uw wensen. Van het bijpunten van de haren tot het creëren van een geheel nieuwe coupe: bij Kapsalon Nicole de Smit is alles mogelijk. Uw haar wordt eventueel eerst gewassen en na het knippen brengen we het weer prachtig in model.

Kleuring

Van natuurlijke kleurspoelingen tot zonnige highlights: wij helpen u graag. Onze professionele kapsters kijken naar de mogelijkheden van uw haar en voorzien uw lokken van een prachtige nieuwe kleur.

Permanent en watergolven

Wilt u afrekenen met slap en futloos haar? Droomt u van een volle bos golvend of krullend haar? Ook dan bent u bij Kapsalon Nicole de Smit aan het juiste adres. Voor een prachtig permanent of voor watergolven kunt u bij ons terecht.

Haarverzorging

Gezond en glanzend haar bestaat natuurlijk niet zonder de juiste verzorging. Daarom sturen wij u niet de deur uit zonder een passend advies. Onze kapsters adviseren u graag over de juiste haarverzorgingsproducten. Heeft u last van roos of droog haar? Of wilt u juist graag meer volume in uw kapsel? Voor elke situatie hebben wij een passend en deskundig advies.

Tarieven

Download onze actuele prijslijst (pdf)