Maak een afspraak bij u thuis of in de salon

De haarwerken van Kapsalon Nicole de Smit zijn zó mooi, dat het anderen waarschijnlijk niet eens opvalt dat u een pruik draagt. Wilt u zelfverzekerd voor de dag komen met een natuurlijk uitziende pruik? Maak dan een afspraak met Kapsalon Nicole de Smit:
0118-41 33 27.

De haarwerken van Kapsalon Nicole de Smit zijn zó mooi, dat het anderen waarschijnlijk niet eens opvalt dat u een pruik draagt. Wilt u zelfverzekerd voor de dag komen met een natuurlijk uitziende pruik? Maak dan een afspraak met Kapsalon Nicole de Smit: 0118-41 33 27.

Haarwerken en pruiken voor een natuurlijke look:

Het hebben van een haarprobleem of haarziekte kan van grote invloed zijn op iemands welzijn.

Heeft u last van haarverlies door bijvoorbeeld alopecia, haaruitval als gevolg van een chemokuur of andere kaalheidsproblemen? Dan kan een haarwerk ervoor zorgen dat u zich weer goed voelt over uw uiterlijk.
Bij Kapsalon Nicole de Smit heeft u een vast aanspreekpunt. Zij bespreekt uw wensen in alle rust en privacy, om samen tot een oplossing te komen waar u zich ‘natuurlijk’ mooi mee voelt.

Door onze samenwerking met Natural Hair Solutions kunnen wij u de mooiste en beste haarwerken bieden van het gerenommeerde Franse merk NJ Creation. In het ruime assortiment vindt u altijd een haarwerk dat bij u past.

Deze haarwerken garanderen een optimaal draagcomfort en vastheid van de pruik, en zijn gepatenteerd met:

- Novicap liberty: Aan de binnenzijde van ieder haarwerk is een prachtig antislipsysteem aangebracht, dat door de warmte van uw hoofdhuid in werking treedt.

- Modulecap: Hiermee kan de grootte en diepte van het haarwerk perfect worden aangepast aan de vorm van uw hoofd.

Pruiken:

Onze haarwerken worden altijd met de grootste zorg vervaardigd, zowel van echt haar als de haarwerken van synthetische vezels:

Synthetische haarwerken: Deze zijn niet van echt haar te onderscheiden, licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en hoeven nooit te worden geföhnd of gestyled.

Echt-haar haarwerken: Deze zijn prachtig van structuur en vezel, zijn in ieder gewenst model te stylen en kunnen bovendien worden gekleurd.

Assortiment:

Ons assortiment bestaat uit pruiken in 4 verschillende concepten.

-  Concept ADeze pruiken zijn vervaardigd uit stroken haar, die ook wel trenzen of wefts worden genoemd. Ze zijn elastisch met elkaar verweven en leveren daardoor een perfecte pasvorm. Deze haarwerken hebben het novicap liberty antislipsysteem aan de binnenkant.

-  Concept BBij deze pruiken zijn de haren met de hand op een tule basis geknoopt en wegen slechts 40 gram, de tule basis is luchtdoorlatend. Daardoor voelen deze haarwerken zeer prettig, luchtig en zacht aan. U kunt ook kiezen voor een dunne haarinplant. Het draagcomfort van dit haarwerk is zeer hoog.

-  Concept CAan de bovenzijde zijn deze pruiken gemaakt van doorzichtig monogaas; dit is luchtdoorlatend en onzichtbaar. De achterzijde is vervaardigd van trenzen, ook wel wefts genoemd, hetgeen ervoor zorgt dat de pasvorm exact op maat gemaakt kan worden. Dit haarwerk kan door deze methode zeer modisch en trendy gedragen worden. Het haarwerk heeft een zeer natuurlijke uitstraling en is vederlicht en heeft daardoor een uiterst hoog draagcomfort.

-  Concept DDeze haarwerken zijn gemaakt met mono-filament en zijn voorzien van een handgeknoopte boven- en achterkant. Een zachte bevestiging op rekbare tule voor de achterkant van het haar maakt deze pruik compleet. Super licht, vanaf 40 gram, met zeer soepele binnenzijde, wat maximaal draagcomfort geeft.

Daarnaast hebben wij haarwerken van europees haar, remy haar, movie curl, haarstukken en een uitgebreide mannencollectie.

Werkwijze:

Wij werken bij voorkeur op afspraak, zodat wij u in alle rust vakkundig kunnen informeren.

Dit kan ook buiten de openingstijden van de kapsalon, bv. op maandag, zaterdagmiddag of ’s avonds, zodat uw privacy gewaarborgd is.

U kunt kosteloos een intake gesprek aanvragen en hierin geheel vrijblijvend door ons worden voorgelicht over haarwerken. Dit kan altijd binnen 5 werkdagen.

Eventueel komen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis, als het voor u niet mogelijk is om langs te komen in onze salon.

Tijdens het intake gesprek kunnen wij u alles over haarwerken vertellen, zoals de voor- en nadelen van de verschillende haarwerken en de bevestiging hiervan.

Daarna stellen wij een selectie samen van ca. 10 tot 20 haarwerkjes, waaruit u een keuze kunt maken. Het zal ongeveer 2 à 3 werkdagen duren voordat wij deze selectie voor u in huis hebben.

Voor maathaarwerk bedraagt de levertijd ongeveer 10 tot 12 weken.

Als u nog niet zeker weet of u door de medische behandeling uw haar zal gaan verliezen, kunt u altijd op voorhand een haarwerk bij ons uitkiezen dat wij vervolgens 6 weken kosteloos voor u kunnen reserveren.

Als u eenmaal hebt besloten het haarwerk aan te schaffen, maken wij het haarwerk voor u op de juiste maat en knippen het eventueel in de coupe die bij u past.

Uiteraard krijgt u van ons advies hoe u het haarwerk het beste kan verzorgen en onderhouden.

Elke klant krijgt bij aankoop van een haarwerk tevens een verzorgingsset meegeleverd.

Nazorg en garantie:

Uiteraard kunt u ook voor nazorg bij ons terecht. U kunt altijd kosteloos bij ons terecht als u een probleem of vragen heeft. 
U heeft 6 maanden garantie op het haarwerk indien u zich aan het onderhoudsvoorschrift houdt en onze onderhoudsproducten gebruikt. Het onderhoudsvoorschrift krijgt u mee met het haarwerk. De garantie heeft betrekking op:
                •  vroegtijdig kapot gaan van het binnenwerk
                •  abnormale haaruitval van de pruik
                •  klitvorming

Prijzen van haarwerken:

De haarwerken van synthetisch haar variëren in prijs van € 410,- tot € 725,- ; haarwerken van echt haar variëren in prijs van € 995,- tot € 2495,-.
Op de prijs van de haarwerken wordt de vergoeding vanuit uw zorgverzekering nog in mindering gebracht. Wij kunnen het exacte bedrag van uw ziektekostenvergoeding voor u opvragen.

Accessoires:

Indien u geen haarwerk wilt dragen, kan u bij ons ook terecht voor allerlei alternatieve haarmode zoals mutsjes, buffs, sjaals en petten.

Verzekering:

Wij leveren gecontracteerde zorg, wat betekent dat wij contracten hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars van Nederland. Wij declareren uw vergoeding indien mogelijk rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Om voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen, heeft u een verwijsbrief nodig van uw behandelend arts, waarna u een haarwerk bij ons kan komen uitzoeken en reserveren of aanschaffen.

De vergoeding voor haarwerken vanuit de basiszorgverzekering bedraagt bij elke verzekeraar € 419,50 per 12 maanden (vergoedingsbedrag 2017) en is voor iedereen gelijk.

Als u aanvullend verzekerd bent, kunt u wellicht aanspraak maken op een extra vergoeding. Deze aanvullende vergoeding varieert per zorgverzekeraar en per aanvullende verzekering. Via onderstaande zorgchecker kunt u gemakkelijk zelf opzoeken wat uw extra vergoeding maximaal is, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u navragen.

Nadat u het haarwerk heeft aangeschaft, handelen wij in eerste instantie de declaratie voor u af. De handelswijze kan echter per verzekeraar verschillen; bij sommige verzekeraars kunnen wij het volledige aankoopbedrag declareren en brengt de verzekeraar vervolgens zelf de eventuele eigen bijdrage bij u in rekening, bij andere verzekeraars mogen wij enkel de basisvergoeding declareren en moet u zelf het resterende deel indienen.

Er wordt door de verzekeraars in principe één haarwerk per 12 maanden vergoed, maar soms mag tussentijds ook een reservehaarwerk worden aangeschaft. Dit moet altijd vooraf door de verzekeraar schriftelijk worden goedgekeurd. Sommige verzekeraars vergoeden ook alternatieven zoals mutsjes, buffs, sjaals en petten.

Workshops ‘Look Good .... Feel Better’

De workshop ‘Look Good .... Feel Better’ geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging voor mensen met kanker.

Deze workshops worden door de stichting ‘Look Good .... Feel Better’ gratis georganiseerd in veel ziekenhuizen, en worden verzorgd door professionals die gespecialiseerd zijn op het gebied van visagie, huidverzorging en haarwerken. Kapsalon Nicole de Smit verleent haar medewerking aan deze workshops in de ADRZ ziekenhuizen in Vlissingen en in Goes

De ervaring leert ons dat deelnemers erg enthousiast zijn over de workshops en met veel zelfvertrouwen en nuttige tips thuis aan de slag gaan. Belangrijk om te melden is dat de workshops in het ziekenhuis niet alleen informatief maar ook erg gezellig zijn.

Voor meer informatie over de stichting en de planning van de workshops verwijzen wij u graag naar www.lookgoodfeelbetter.nl

Maar uiteraard kunt ook altijd bij ons terecht voor meer informatie over  ‘Look Good .... Feel Better’

pruiken Vlissingen

Klachtenprocedure en erkenningsregeling:

Wij zijn aangesloten bij de ANKO; deze hanteert voor al haar leden een erkenningsregeling.

Dit houdt in dat ANKO-leden vakbekwaam zijn en erkend worden door de zorgverzekeraars.

Als ANKO-lid zijn wij aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken in Den Haag (zie ook www.degeschillencommissie.nl )

Uiteraard proberen wij fouten tot een minimum te beperken, mocht u desondanks toch een klacht hebben dan proberen wij deze uiteraard in overleg met u naar tevredenheid en binnen redelijke termijn op te lossen.

Indien u van mening bent dat uw klacht niet naar tevredenheid door ons is opgelost en wij er desondanks samen toch niet uit kunnen komen, kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie

Klachten worden volgens het reglement Geschillenregeling ANKO secte Haarwerken behandeld door de Geschillencommissie. Dit reglement is te vinden op www.anko.nl

Meer weten? Bel 0118 - 41 33 27.

r